­

Formandens beretning – Generalforsamling d. 13 april 2018 – Hundested Håndbold Klub

Afslutningen på sæsonen 2017/2018 er nået og igen er det tid til general forsamling og formandens beretning. Ej og forglemme afslutningsfesten J J

Beretningen vil omhandle den forløbne sæson samt en lidt ord fra formandens 1 år.

Efter generalforsamlingen sidste år i april konstituerede bestyrelsen:

Formand: Natasha Rosendal – blev valgt

Kasserer: Heidi Ahmt – var ikke på valg

Bestyrelser medlemmer:

Henriette Svensson – blev genvalgt

Flemming Christensen – var ikke på valg.

Mads Nielsen – blev valgt

Trine Rimmer – blev valgt

Suppleanter:

Kasper Juhl – blev valgt

Sussi Skov – blev valgt

I sæsonen 2017/2018 blev følgende hold meldt til:

Ungdom à 12 drenge, U14 piger og U18 piger (efter jul) samtidig mini mix og U10 trænet igennem hele sæsonen.

Senior à fitness damer i serie 4, 2 holdet damer i serie 3 før jul og serie 2 efter jul, herrere i serie 2 og 1 holdet damer serie 1.

Hvordan er sæsonen gået:

Mini mix har været til forskellige stævner og de små synes det er sjovt og spille håndbold.

U12 drenge: Før jul sluttede drengene af på en delt 2 plads, kom i en anden pulje efter jul – hvor der var en del mere modstand – men sluttede alligevel af på en flot 3 plads.

U14 piger: Før jul sluttede pigerne på en flot 3 plads, kom i en anden pulje efter jul og her kæmpede pigerne sig til 13 point ud af 16 mulige og sluttede af på en 1 plads – kæmpe tillykke med det J

U18 pigerne blev meldt til efter jul – da en folk piger gav udtryk for at ville spille håndbold og kampe. Desværre er der erfaret at det har været svært at samle folk nok til kamp og til træning. Samtidig har modstanderne været lang væk – trods tilmelding i den dårligste U18 række.

Derfor ikke noget U18 næste sæson, men i stedet er de U18 piger, der har lyst til at forsætte med at spille håndbold meget velkommen hos damerne og til deres træning samt kampe.

Fitness damerne: blev meldt til i serie 4. Før jul desværre ingen sejre og sluttede på en 6 plads.

MEN 4 flotte sejr efter jul er det blevet til og en super flot 4 plads.

Imponerende og se 20-25 damer (nogen gange besøg af lidt herrer) hver tirsdag rende rundt til fitness træning. Flot tilgang der har været til holdet i år.

Glæder mig til hvad der sker næste år.

Og ej at forglemme Hundested HK bedste heppekor J J

2 holdet damer: blev meldt til i serie 3 og vandt nogen flotte kampe og endte i 3 top og kom efter jul i serie 2 sammen med andre hold der også var i top 3 før jul og derved pludselig også mere udfordring. Trods virkelig ringe træningsindsats, har der været kamp gejst og vilje og flere sejr er også hevet hjem efter jul.

Vi håber på mere næste år.

1 holdet damer: som ligger i serie 1. Startede sæsonen godt med 2 sejr og uafgjort, derefter en del nederlag – men sluttede godt af før jul med endnu 4 point og kunne gå på juleferie midt i rækken. Efter jul kom man igen godt fra start med 1 uafgjort og 2 sejr, hvorefter der igen kom lidt nederlag i mod os.

Målet om top 3 blev desværre ikke indfriet denne sæson men i stedet blev det til en 6 plads.

Generelt kan det siges om 1+2 holdet damer, at træningen indsatsen, efter jul specielt har været ringe og vi håber meget dette bliver anderledes næste sæson!

Herrerne: igen i år har herrerne været voldsomt udfordret med spillere og herrer der gider komme til træning. De lagde ud med at sige 1 gang om ugen var der træning og fik en god start hvor de faktisk kunne træning 2 gange om ugen i stedet en periode. Men dette vendte hurtigt og de var tilbage til 1 gang om ugen. Undervejs et krise mødet – hvor der blev aftalt KOM NU! Men alligevel desværre ofte kun 5-7 mennesker til træning.

Denne dårlige træning er desværre nok skyld at der stort set kun er nederlag denne sæson. Dog skal det siges at få mennesker har brugt mange kræfter på alligevel og skaffe et hold til hver kamp og mange kampe har også været tætte og næste vippet til Hundesteds side.

Igen i år vi været til Påskecup i Hillerød – i år med U12 drenge og U14 piger.

Begge hold vandt deres puljer og skulle spille finale. Begge hold fik mere modstand i finalen, men begge fik en flot 2 plads med hjem fra påskecup.

Stort tillykke med det.

Vi har igennem sæsonen haft et par store mini mix stævner, hvor hallen og cafeteriet er fuld med glad børn og vokse. Det er en rigtig hyggelig dag og være en del af.

Vi håber på mange flere af dem til næste sæson.

Vi skal i bestyrelsen som noget nyt i gang med Team Building sammen med Nicolai fra DHF, så vi sammen kan styrke samarbejde, sammenhold og fremtiden i Hundested Håndbold – det ser vi meget frem til.

Jeg vil sige tak til frivillige og sponsorer.

Jeg vil sige stor tak til trænere og holdledere for det store arbejde i gør i klubben.

Her til sidst vil jeg sige tak til den øvrige bestyrelse for det gode samarbejde, hallens personale og alle forældre som støtter op om klubben.

Og til jer alle vil jeg sige, ked jeg ikke kan være her i aften L

Men håber i alle får en dejlig aften J

Formand Hundested Håndbold Klub

Natasha Rosendal